Download lagu Nella Kharisma - Koyo Langit Ambi Bumi MP3

Nella Kharisma - Koyo Langit Ambi Bumi MP3

Listen: 6253

Duration: 7:40

Date: 14 February 2019

Lirik:

Download Lagu Nella Kharisma Koyo Langit Ambi Bumi MP3


koyo langit ambi bumi

isun lan riko selawase sing mungkin

biso sesandingan, sadar isun sopo

osing pantes biso nyanding urip riko


wes usapen eloh moto

lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas

opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono

restu teko wong tuwek riko


saktuluse welas isun nyang riko

sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko

sadar isun osing nduwe dunyo

hang sebanding ambi riko


lilakno isun wes lilakno

trimo baen wong liyo hang dipilihno

makne isun simpen roso iki

nong jero dodo

 

koyo langit ambi bumi

isun lan riko selawase sing mungkin

biso sesandingan, sadar isun sopo

osing pantes biso nyanding urip riko


wes usapen eloh moto

lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas

opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono

restu teko wong tuwek riko


saktuluse welas isun nyang riko

sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko

sadar isun osing nduwe dunyo

hang sebanding ambi riko


lilakno isun wes lilakno

trimo baen wong liyo hang dipilihno

makne isun simpen roso iki

nong jero dodo


koyo langit ambi bumi

isun lan riko selawase sing mungkin

biso sesandingan, sadar isun sopo

osing pantes biso nyanding urip riko


wes usapen eloh moto

lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas

opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono

restu teko wong tuwek riko


saktuluse welas isun nyang riko

sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko

sadar isun osing nduwe dunyo

hang sebanding ambi riko


lilakno isun wes lilakno

trimo baen wong liyo hang dipilihno

makne isun simpen roso iki nong jero dodo

makne isun simpen roso iki nong jero dodo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :