Download lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3

Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3

Listen: 8854

Duration: 6:54

Date: 14 February 2019

Lirik:

Download Lagu Nella Kharisma Ra Nduweni MP3


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Aku iseh ora iso nglalekake sliramu

Nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu

Nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu

Opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :